Prijevodi ove stranice:

Korisnički alati

Site alati


hr:start

Ovo je stara izmjena dokumenta!


O ovim stranicama

U društvu znanja, teorije učenja i poučavanja predstavljaju osnovu svih aktivnosti. Ipak, bogatstvo znanstvenih istraživanja i spoznaja u tom području još uvjek ni približno nije iskorišteno u praksi. Cilje je ovih stranica, stoga pružiti jednostavan i razumljiv pregled tih znanja s ciljem omogućavanja poboljšanja u kvaliteti učenja i poučavanja.

Na ovim stranicama rade Predrag Pale, Juraj Petrović, and Branko Jeren sa Laboratorija za signale i sustave Zavoda za elektroničke sustave i obradbu informacija Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. Dostupne su prvenstveno na engleskom, ali i na hrvatskom jeziku, a tu su kako bi pomogle u našem valstitom istraživanju, ali i kako bi pomogle drugima zainteresiranim za isto područje.

Ako biste željeli pripomoći kvaliteti ovih stranica kroz vlastite komentare, prijedloge ili kritiku, ili surađivati s nama u širem smislu, ne oklijevajte javiti nam se. Ako koristite ove stranice u vlastitom istraživanju, molimo pročitajte izjavu o zaštiti autorskih prava.

Sadržaj

Naš doprinos Vašem proučavanju područja: What is learning? Learning paradigms and theories Implications summary
Ostali važni/slični izvori informacija: Similar web pages Journals & Magazines Conferences & Projects
Ostalo: Researchers Glossary Bibliography
hr/start.1388743774.txt.gz · Zadnja izmjena: 2014/01/03 11:09 od jpetrovic